Siirry suoraan sisältöön

Tanssi-liiketerapiapainotteinen kuntoutuskurssi

Milloin?

Keskiviikkoisin 30.9.–2.12.2020 klo 16.15–17.45 (kymmenen 90 minuutin tapaamista)

Missä?

Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku

Kenelle?

Kurssi on tarkoitettu kaikille syöpään sairastuneille, jotka haluavat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla ajatuksiaan ja kokemuksiaan, haluavat ymmärtää kehon ja mielen yhteyttä ja tahtovat tutkia voimavarojaan sekä oppia lepäämään ja rentoutumaan kehossaan. Osallistuminen ei vaadi tanssitaitoa, eikä kurssilla opeteta tanssia. Liikunta ei myöskään ole fyysisesti raskasta liikuntaa, mutta jokaisen tulee pystyä liikkumaan itsenäisesti. Kurssi soveltuu syöpään sairastuneille, joilla syöpähoidot ovat sellaisessa vaiheessa, että ne eivät haittaa ryhmään osallistumista.

Mitä?

Teemoina ovat muun muassa suhde omaan kehoon, keholliset kokemukset, elämänmuutokset, voimavarat, tunteet, lepääminen ja rentoutuminen. Ryhmä tarjoaa mahdollisuuden myös vertaistukeen.

Ohjaaja

Tanssi-liiketerapeutti Silja McNamara.

Hakuohjeet

Kurssille haetaan täyttämällä paperinen hakulomake. Hakulomake postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika kurssille päättyy 21.8.2020. 

Osallistujien määrä ja valinta

Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemusten ja haastattelujen perusteella. Haastattelu pidetään Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa elo-syyskuun vaihteessa. Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssille pääsystä. Osallistuminen kurssille on maksutonta.  

Lisätietoa

Meri-Karina, vastaava hoitaja Teija Kemppainen, p. 02 2657 609 tai teija.kemppainen@lssy.fi