Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvoinnin joulukalenteri: Vertaisen puheenvuoro

Lisätietoa tapahtumasta

Syöpää sairastavien miesten hyvinvoinnin joulukalenteri tarjoaa kolme webinaaria, jotka sisältävät asiantuntijaluennon ja liikuntatuokion. Webinaarit tarjoavat tietoa, neuvoa ja tukea hyvinvoinnin edistämiseen.

Kolmannessa webinaarissa kuullaan vertaisena toimivan Seppo Lehtisen puheenvuoro. Hänen puheenvuoronsa on klo 18.00–18.20, minkä jälkeen on rentouttava joogatuokio klo 18.20–19.00. Tuokion ohjaa tanssi-liiketerapeutti, joogaopettaja Kaisa Selin Tanssiterapia Piumasta.

Webinaari on maksuton, ja osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Luvassa on myös jouluyllätys! Myös naiset ovat tervetulleita mukaan osallistumaan. Webinaari toteutetaan etänä Teams-ohjelma kautta. Osallistu webinaariin klikkaamalla alla olevaa osallistumislinkkiä.

Osallistu webinaarin tästä

Miesten hyvinvoinnin joulukalenteri

Tervetuloa mukaan myös kahteen muuhun webinaariin! Jokaiseen kolmeen webinaariin osallistutaan saman osallistumislinkin kautta.

1.12. klo 18.00–19.00 liikeharjoitukset virtsa- ja seksuaaliongelmien hallinnassa
Liikuntafysiologi, fysioterapeutti, dosentti Esko Mälkiä. Teoriaa ja harjoitusta.

9.12. klo 18.00–18.30 Miehisyys koetuksella
Seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja Kristiina Annila, Vaasan keskussairaala.

klo 18.30–19.00 Pilates
Ohjaajana fysioterapeutti Jukka Keisala, Fysios Vaasa.

Lue lisää hyvinvoinnin joulukalenterista

Webinaarit järjestää yhteistyössä Läntinen Syöpäkeskus, Satakunnan Syöpäyhdistys, Pohjanmaan Syöpäyhdistys, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys sekä Suomen Syöpäyhdistys.