Siirry suoraan sisältöön

Liikkeellä elämässä -tanssi-liiketerapiapainotteinen yksilökurssi

Lisätietoa tapahtumasta

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat käsitellä liikkeen ja keskustelun avulla ajatuksiasi ja kokemuksiasi syövästä. Haluat ymmärtää kehon ja mielen yhteyttä ja tahdot tutkia voimavarojasi sekä oppia lepäämään ja rentoutumaan kehossasi.

Kurssi tarjoaa sinulle kehon ja mielen hyvinvointia lisääviä rakennuspalikoita sekä mahdollistaa omien voimavarojesi vahvistamisen, tuen saamisen sekä liikunnan ilon löytämisen.

Kurssiryhmä kokoontuu Meri-Karinassa kymmenen kertaa, keskiviikkona 13.3., 20.3., 27.3., 3.4., 10.4., 17.4., 24.4., 8.5., 15.5. ja 22.5.2024 klo 18.00–19.30. Hakuaika kurssille päättyy 13.2.2024.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?
Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen Meri-Karinassa täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.