Siirry suoraan sisältöön

Parikurssi alle 68-vuotiaille rintasyöpää sairastaville PERUTTU!

Lisätietoa tapahtumasta

Kurssi on peruttu vähäisten kuntoutuspäätösten vuoksi!

Kurssi on tarkoitettu alle 68-vuotiaille rintasyöpää sairastaville sekä heidän puolisoilleen. Kurssin tavoitteena on, että kuntoutuja ja hänen puolisonsa saavat tukea sairauden aiheuttamassa muutostilanteessa. Kuntoutuksella pyritään myös vahvistamaan voimavaroja ja elämänhallintaa sekä tarjoamaan keinoja, joilla jatkaa mahdollisimman täysipainoista elämää sairaudesta huolimatta.

Kuntoutus toteutetaan ryhmäkuntoutuksena. Jokaisen kuntoutujan tarpeet ja tavoitteet pyritään huomioimaan myös yksilöllisesti.

Kurssi sisältää muun muassa monipuolista tekemistä, ryhmäkeskusteluja ja pienryhmätyöskentelyä sekä yksilöllisiä keskusteluja ja tapaamisia kuntoutusasiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan