Siirry suoraan sisältöön

Sykerö: päivä Zoolandiassa

Lisätietoa tapahtumasta

Sykeröläiset ja Syöpykät ovat tervetulleita viettämään hauskaa päivää Lietoon eläin- ja puuhapuisto Zoolandiaan! Sisäänpääsy Zoolandian pääsisäänkäynnin kautta klo 16. Henkilökunta tarkistaa nimilistasta ilmoittautuneet ja päästää sisään sen mukaan.

Infektioriskiläiset eivät valitettavasti pääse sisäleikkitiloihin, mutta ulkotiloissa on paljon kaikkea kivaa koettavaa! Tarjolla on myös pientä syömistä ja juomista huvittelun lomassa. Retki on perheille ilmainen.

On tärkeää, että kaikki osallistuvat tapahtumaan täysin terveinä. Tapahtumassa on ehdottoman tärkeää noudattaa kahden metrin turvavälejä muiden perheiden ja Zoolandian henkilökunnan välillä. Infektioriskissä olevat varmistavat osallistumisensa lääkäriltä.

Seuraamme koronatilannetta ja varmistamme tapahtuman toteutumisen kaikille ilmoittautuneille elokuun ensimmäisellä viikolla. Samalla lähetämme lisätietoja ja hygieniaohjeistuksia ilmoittautuneille. Pidämme auki myös mahdollisuuden tapahtuman rajaukseen niin, että tapahtuma toteutuu vain infektioriskissä oleville.

Ilmoittaudu lähettämällä viestiä osoitteeseen sykero@lssy.fi perjantaihin 30.7. mennessä. Kerro ilmoittautuessasi:

  • kuinka monta henkilöä perheestäsi osallistuu
  • onko lapsellanne infektioriskiä
  • jos joku osallistujistanne on alle vuoden ikäinen
  • kuulutko Sykeröön vai Syöpyköihin

Tutustu Zoolandian verkkosivuihin