Siirry suoraan sisältöön

Robin, Batman ja muita supersankareita -valokuvanäyttely esillä Hansakorttelissa

Kuvassa on batmaniksi pukeutunut lapsi.

(12.10.2020)

Alkuvuodesta esillä ollut Robin, Batman ja muita supersankareita -valokuvanäyttely jaa jatkoa. Näyttely on esillä Turun Hansakorttelin toisessa kerroksessa 15.–31.10.

Valokuvissa lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerön lapset esiintyvät supersankareiksi pukeutuneina. Näyttelyn tavoitteena on levittää tietoa lasten syöpäsairauksista ja Sykerön toiminnasta. Näyttelytila on avoinna arkisin klo 9–20, lauantaisin klo 10–19 ja sunnuntaisin klo 12–18. Näyttelyn on koonnut Patricia Bertényi (valokuvaus), Meri Takala-Lamey (mitalit) ja Slade Takala-Lamey (kuvaeditointi). Näyttely on maksuton.

Näyttely osa Lasten karnevaali -tapahtumaa

Ensimmäisen kerran valokuvanäyttely oli esillä alkuvuodesta Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa. Kuvat on otettu viime vuoden lokakuussa järjestettynä Sykerön lastenhoitopäivänä, jolloin lapset pukeutuivat haluamikseen supersankareiksi. He myös askartelivat mitaleja, jotka ovat nähtävillä näyttelyssä.

Valokuvanäyttely on esillä myös Turun ydinkeskustayhdistyksen järjestämässä Lasten karnevaali -tapahtumassa, joka järjestetään lauantaina 17.10. klo 9–16.

Siirry lukemaan lisää Lasten karnevaali -tapahtumasta