Siirry suoraan sisältöön

Sykerö-vanhemmat, tervetuloa ratsastamaan Jaakkolan Islanninhevostallille

(13.2.2018)

Sykerö-kerho tarjoaa isille ja äideille mahdollisuuden päästä ratsastamaan Jaakkolan Islanninhevostallille, joka sijaitsee Mynämäen Kalelassa (Unholantie 48).

Sykerö on varannut Elämysratsastuksen lauantaille 31.3. klo 12–14. Mukaan mahtuu seitsemän ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Jos halukkaita on enemmän, heille varataan toinen päivä.

Elämysratsastus sopii normaalikuntoiselle reippaalle aikuiselle ilman ratsastuskokemusta tai pitkän tauon jälkeen palauttamaan ratsastustaitoa. Ratsastus aloitetaan kentältä (edetään käynnissä ja mahdollisesti kokeillaan ravia/tölttiä), saadaan tuntumaa hevosen selässä olemiseen ja sitten suunnataan loppuajaksi maastoon. Aikuisen painoraja on 90 kiloa.

Tallilta saa kypärän lainaksi, muuten päälle säänmukainen vaatetus ja kengät, joissa vähän korkoa. Osallistujilla tulee olla oma tapaturmavakuutus.

Ilmoittautumiset 11.3. mennessä osoitteeseen sykero@lssy.fi. Ilmoitathan heti, jos et pääsekään mukaan, jotta voimme antaa paikkasi mahdolliselle jonossa olevalle.

 

Lisätiedot: