Siirry suoraan sisältöön

Kelan parikurssi yli 68-vuotiaille rintasyöpää sairastaville ja heidän puolisoilleen

Milloin?

23.27.11.2020 (KELA nro 75129 )

Missä?

Meri-Karinan hyvinvointikeskus, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku

Kenelle?

Sinulle, joka olet sairastanut tai sairastat rintasyöpää. Kurssille valitaan kuntoutujia, joilla sairauden ensivaiheen hoitojakso on loppuvaiheessa, hoito on päättynyt tai hoitojen seurantavaihe on menossa. Kaipaat tukea omien voimavarojesi vahvistamiseen ja motivaatiota hyvään itsehoitoon sekä arjessa jaksamiseen. Haluat edistää hyvinvointiasi ja kuntoutumistasi muun muassa lisätiedon avulla.

Mitä?

Tämä kurssi tarjoaa sinulle tietoa rintasyövästä sen hoidoista ja seurannasta, sekä mahdollistaa omien voimavarojesi vahvistamisen ja tuen saamisen. Paneudumme yksilöllisiin tavoitteisiin ja itsehoidon merkitykseen oman toipumisen ja hyvinvoinnin kannalta. Käsittelemme lisäksi omaa ja puolison henkistä jaksamista. Liikumme yhdessä, keskustelemme ja jaamme tunteita sekä ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Ohjaaja

Moniammatillinen työryhmä, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys r.y.

Hakuohjeet ja -aika

Kurssille haetaan täyttämällä Kelan kuntoutushakemus KU 132, lisäksi tarvitaan alle vuoden vanha B-lääkärinlausunto tai vastaavat tiedot sisältävä muu lääketieteellinen selvitys. Hakemus liitteineen toimitetaan Kelaan, joka tekee kuntoutuspäätöksen. Haku Kelan rahoittamalle kurssille on käynnissä niin kauan kuin paikkoja on jäljellä. Voit katsoa Kelan sivuilta, onko kurssilla vielä tilaa. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella suoraan Kelalta (020 692 205).

Osallistujien määrä ja valinta

Kurssille valitaan 10 kuntoutujaa ja puolisoa. Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa

Meri-Karinan kurssitoimisto, kurssi@lssy.fi, 02 2657610