Siirry suoraan sisältöön

Positiivista psykologiaa arkeen -yksilökurssi

Milloin?
29.1.–2.2.2024

Missä?
Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, 20900 Turku).

Kenelle?
Sinulle, joka olet sairastanut syövän ja olet palaamassa työelämään tai olet jo työelämässä. Sinulla on masennusta, uupumusta, ahdistusta tai kaipaat tukea mielen hyvinvointiin arjen keskellä. Haluat saada työkaluja pitkäkestoiseen hyvinvointiin positiivisen psykologian, liikunnan ja erilaisten rentoutusmenetelmien avulla.

Mitä?
Kurssi tarjoaa sinulle tukea pitkäkestoiseen hyvinvointiin ja edistää mahdollisuuksiasi mielekkääseen elämään positiivisen psykologian avulla lisäämällä voimavaroja arkeen. Positiivinen psykologia on psykologian osa-alue, joka keskittyy ihmisen hyvinvointiin, vahvuuksiin ja voimavaroihin ja näiden edistämiseen. Kurssilla saat työkaluja merkitykselliseen elämään vahvistamalla henkilökohtaisia vahvuuksiasi ja opit mitkä asiat vaikuttavat hyvän elämään ja resilienssikykyyn. Saat myös tukea stressinhallintaan erilaisten rentoutusmenetelmien ja liikunnan kautta. Myös kehon ja mielen yhteyttä vahvistetaan kurssin aikana. Majoittuminen kurssilla tapahtuu jaetuissa kahden hengen huoneissa.

Ohjaajat
Moniammatillinen työryhmä, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry.

Hakuohjeet
Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakemuslomake. Paperinen hakulomake postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen syöpäyhdistys / kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika kurssille päättyy 29.12.2023.

Täytä sähköinen hakemuslomake
Lataa hakemuslomake (pdf)

Osallistujien määrä ja valinta
Kurssille valitaan 10 osallistujaa hakemuksen ja/tai haastattelun perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa
Sairaanhoitaja Mia Kuusisto
mia.kuusisto@lssy.fi, 044 751 8105

Siirry kursseista kertovalle pääsivulle