Siirry suoraan sisältöön

Vertaistuesta voimaa suruun -kurssi leskille ja lapsille

Milloin?
29.11.–1.12.2024

Missä?
Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa (Seiskarinkatu 35, 20900 Turku).

Kenelle?
Kurssi on tarkoitettu läheisensä syöpäkuoleman kokeneille leskille ja heidän lapsilleen. Kohderyhmänä ovat lesket, joilla on alaikäisiä lapsia ja leskeytymisestä on kulunut aikaa noin 1–3 vuotta. Kurssi tarjoaa tukea omien voimavarojen vahvistamiseen ja arjessa jaksamiseen.

Mitä?
Kurssi toteutetaan kolmen päivän internaattikuntoutuksena. Ammattilaisten johdolla käydään läpi surun vaiheet: tunnistaminen, ymmärtäminen ja käsitteleminen. Kurssilla osallistujia autetaan pääsemään elämässä eteenpäin ja löytämään voimavaroja tulevaisuuteen. Aikuisten ryhmätoimintojen aikana lapsilla on omaa ohjattua toimintaa sekä mahdollisuus käsitellä vanhemman menetystä vertaisryhmässä. Lasten ikä ja kehitystaso huomioidaan toiminnassa.

Ohjaajat
Moniammatillinen työryhmä, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry

Hakuohjeet
Kurssille haetaan täyttämällä sähköinen tai paperinen hakemuslomake. Paperinen hakemuslomake postitetaan osoitteeseen: Lounais-Suomen syöpäyhdistys / kurssitoimisto, Seiskarinkatu 35, 20900 Turku. Hakuaika kurssille päättyy 29.10.2024. Huom! Tulostettava, paperinen lomake lisätään myöhemmin.

Täytä sähköinen hakemuslomake
Lue lisätietoja henkilötietojeni käsittelystä.

Osallistujien määrä ja valinta
Kurssille valitaan 8 perhettä hakemuksen perusteella.

Osallistuminen kurssille on maksutonta.

Lisätietoa
Meri-Karinan kurssitoimisto
kurssi@lssy.fi, 02 2657610

Siirry kursseista kertovalle pääsivulle