Siirry suoraan sisältöön

Kuvataidepainotteinen yksilökurssi

Lisätietoa tapahtumasta

Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka olet sairastanut tai sairastat syöpää. Haluat löytää uusia keinoja suhtautumisessasi sairauteen ja haluat tutustua kuvataideterapeuttiseen työskentelyyn ja taidetyöskentelyn voimauttavaan ja kannattelevaan voimaan.

Kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden löytää uusia näkökulmia sairauteen ja elämään. Omakuvaa ja muutokseen suhtautumista tarkastellaan yhteistyöskentelynä maalaamalla ja kirjoittamalla, tekemällä yhteistaidetta. Kurssia ohjaava taideterapeutti rohkaisee sinua katsomaan ja tutkimaan sairautta elämässäsi. Taidetyöskentelyn ohessa kurssilla keskustellaan ja jaetaan tunteita sekä ajatuksia muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Hakuaika kurssille päättyy 2.3.2024.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.