Siirry suoraan sisältöön

Etäliikuntatuokio: lihasvoimaharjoittelua

Lisätietoa tapahtumasta

Tiesitkö, että säännöllisestä ja monipuolisesta liikunnasta on hyötyä niin syöpähoitojen aikana kuin niiden jälkeen? Tule liikkumaan yhdessä kanssamme!

Lihasvoimaharjoittelussa kehitämme ja vahvistamme lihasvoimaa. Harjoittelu tehdään pääosin oman kehon painolla. Lihasvoimaharjoittelutuokioiden teemat ja ohjaajat vaihtelevat viikoittain. Teemoina on muun muassa ylä- ja alavartalon, keskivartalon ja lantionpohjan lihasten vahvistamista hengityslihaksistoa unohtamatta. Tuokioiden aikana saat tietoa myös siitä, miksi lihasten voimaharjoittelu on tärkeää ja miten sitä voi tehdä yksinkertaisesti mutta tehokkaasti.

Tutustu teemoihin

Liikuntatuokio järjestetään Teams-ohjelman välityksellä, ja se kestää vain puoli tuntia, joten liikunnan harrastamista saa lisättyä arkeen lähes huomaamatta – harjoittele kotiaskareiden välissä tai pidä töissä taukojumppa. Osallistuminen on maksutonta. Voit ottaa läheisesi mukaan liikkumaan. Tutustu alla oleviin ohjeisiin ja klikkaa itsesi mukaan liikkumaan!

Tutustu Teams-ohjeisiin (pdf)

Osallistu tuokioon tästä linkistä

Saavuthan paikalle noin 5–10 minuuttia ennen tuokion alkamista, jotta ehdit testata yhteyksien toimivuuden.

Lihasvoimaharjoittelutuokio järjestetään perjantaista 19.3. lähtien perjantaisin klo 8.30–9.00. Ohjattuja lihasvoimaharjoittelutuokioita järjestetään myös tiistaisin klo 14.30–15.00. Ensimmäinen tiistain tuokio pidetään 9.3. Tutustu tiistain aikatauluun alla olevasta linkistä ja tule mukaan myös näihin tuokioihimme!

Katso tiistain aikataulu

Tarjoamme myös muita maksuttomia ja ohjattuja etäliikuntatuokioita. Tarjolla on tuolijoogaa, lymfa-aineenvaihduntaa aktivoivaa lymfajumppaa sekä faskioiden liikkuvuutta lisäävää FasciaMethod-harjoittelua.

Lue lisää muista ohjatuista tuokioistamme ja tule mukaan!

Lisätietoja
Jenni Vaskelainen
Projektikoordinaattori
044 4515553, jenni.vaskelainen@lssy.fi

Marianne Himberg
Fysio- ja lymfaterapeutti
marianne.himberg@tyks.fi

Liikuntatuokiot toteuttaa yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistys, Läntinen Syöpäkeskus ja Turun yliopistollinen keskussairaala.

Huom! Pitkänäperjantaina 2.4. ei pidetä tuokiota.