Siirry suoraan sisältöön

Perhekurssi perheille, joissa aikuinen sairastaa

Lisätietoa tapahtumasta

Kurssi on tarkoitettu perheille, joissa toinen vanhemmista on sairastunut syöpään ja perheessä on alaikäisiä lapsia. Kurssilla käsitellään henkistä selviytymistä, voimavarojen löytämistä sekä perheen hyvinvointia edistäviä tekijöitä. Kurssin aikana myös pyritään lisäämään ymmärrystä siitä, miten perheenjäsenen vaikea sairaus vaikuttaa lapsen käyttäytymiseen.

Vanhemmille kurssi tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen sekä lisätietoa sairauden vaikutuksesta perhedynamiikkaan. Kurssi myös auttaa vanhempia tunnistamaan omia voimavarojaan. Lapsille ja nuorille kurssi tarjoaa mahdollisuuden ryhmäytymiseen ja vertaistuen saamiseen, onnistumisen kokemuksia sekä perheiden yhdessäoloa. Lapsille järjestetään ohjattua toimintaa vanhempien ohjelman aikana. Kurssilla on myös koko perheelle suunnattua toimintaa.

Hakuaika kurssille päättyy 15.6.2024.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.