Siirry suoraan sisältöön

Yksilökurssi 18–40-vuotiaille

Lisätietoa tapahtumasta

Kurssi on tarkoitettu 18–40-vuotiaille syöpää sairastaville, jotka ovat kiinnostuneita käsittelemään kurssin teemoja, joita ovat tunnetaidot ja voimavarojen löytäminen, vertaistuki, syöpähoitojen myöhäisvaikutukset, seksuaalisuus ja minäkuva sekä liikunta.

Kurssi tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen sekä lisätietoa syöpähoitojen myöhäisvaikutuksista, hyvinvointia edistävästä ruokavaliosta, seksuaalisuudesta, sosiaalietuuksista ja liikunnasta. Kurssilla tuetaan omien voimavarojen tunnistamista. Ennen kurssia, keskiviikkona 13.3.2024, järjestetään verkkotapaaminen, jossa pohditaan ryhmän yhteisiä ja yksilöllisiä tavoitteita ja tutustutaan toisiin kurssilaisiin. Kurssin jälkeen, keskiviikkona 24.4.2024, järjestetään toinen verkkotapaaminen, jossa arvioidaan kurssilla asetetun toimintasuunnitelman toteutumista.

Hakuaika kurssille päättyy 25.2.2024.

Lue lisää maksuttomasta kurssista ja hae mukaan.

Haluaisitko osallistua jollekin toiselle kurssillemme?

Järjestämme maksuttomia kuntoutuskursseja ympäri vuoden. Osa kursseista on tarkoitettu tiettyä syöpää sairastaville ja osa kaikille syöpää sairastaville syöpäsairaudesta riippumatta. Kursseja järjestetään yksilö-, pari- ja perhekursseina. Osa perhekursseista on tarkoitettu perheille, joissa on syöpää sairastava aikuinen ja osa perheille, joissa on syöpää sairastava lapsi. Kaikki kurssimme sekä majoittuminen täysiylläpidolla ovat maksuttomia.

Tutustu koko kurssivalikoimaan ja hae mukaan.