Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa Pop-up Kirppisfesteille Meri-Karinaan!

(26.4.2024)

Meri-Karinassa järjestetään ainutlaatuiset Pop-up Kirppisfestit sunnuntaina 26.5. klo 12–16. Ilmoittaudu mukaan myyjäksi, tule tekemään löytöjä tai lähde muuten vain fiilistelemään! Ravintola Kipon Pop-up kahvilassa on myynnissä makeaa ja suolaista. Tervetuloa myös herkuttelemaan!

Myyjä, varaa paikkasi viimeistään 19.5. täyttämällä tästä verkkolomake. Paikkavaraus on sitova eikä paikkamaksua palauteta.

Hinnat
Pöytäpaikka sisällä 80 x 160 cm 15 € (sisältää pöydän ja paikan)
Ulkopaikka 3 x 3 m 10 € (sisältää vain paikan)

Ohjeet
Tullessasi myymään ilmoittaudu Airisto-salin kahvilaan ja näytä samalla maksusta saamasi QR-koodi, minkä jälkeen sinulle näytetään myyntipaikkasi tai jos kyseessä on ulkopaikka, sinut ohjataan myyntipaikallesi.

Tulethan paikalle klo 10 ja olethan paikalla tapahtuman päättymiseen eli klo 16 saakka. Tuodessasi tavaraa myyntipaikalle voit ajaa auton ylös Meri-Karinan lähelle, mutta auto on vietävä alas parkkipaikalle ennen tapahtuman alkamista. Mikäli myyt suoraan autostasi, autosi saa olla myyntipaikalla. Myyntipaikkojen tulee olla valmiit viimeistään klo 11.45. Tapahtuma avautuu yleisölle klo 12.00 ja kestää klo 16.00 saakka.

Tapahtumassa on hyväntekeväisyyspöytä, jonka tuotteiden myynnistä saatava tuotto ohjataan syöpää sairastavien hyväksi.

Nilogia Oy on paikalla myymässä Laitilan lähialueen pientuottajien tekemiä ja kasvattamia tuotteita, kuten vihanneksia, marjoja, yrttejä, kukkia, hunajaa, kananmunia ja mehuja.

Otathan mukaan käteistä! Meri-Karina sijaitsee Turun Hirvensalossa, osoitteessa Seiskarinkatu 35. Meri-Karinassa on maksuttomia pysäköintipaikkoja. Pääset perille myös bussilla numero 54. Katso aikataulu täältä.

Yhteydenotot ja kyselyt
Ravintola Kippo
050 360 9393