Siirry suoraan sisältöön

Koko perheen virkistysleiri valtaa Meri-Karinan 2.–4.2.

(16.1.2018)

Sykeröt, Syöpykät ja Eppulit, tervetuloa koko perheen infektioriskittömälle virkistysleirille Meri-Karinaan helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Leiri alkaa päivällisellä pe 2.2. klo 17 (saapuminen aikaisintaan klo 16) ja päättyy su 4.2. iltapäiväkahviin. Leiri on osallistujille maksuton Brother Christmasin lahjoituksen ansiosta.

Kesän sopeutumisvalmennuskursseilta tutut lastenhoitajat järjestävät mukavaa ja mielekästä puuhaa lasten ja nuorten ikä huomioiden. Vanhemmille on osin järjestettyä ohjelmaa, osin vapaata olemista yhdessä tai erikseen, omien mieltymysten mukaan. Luvassa on vertaistukea ja viihtymistä ilman stressiä kotitöistä.

Lauantai-iltapäivänä vaativan erityistason psykoterapeutti Florence Schmitt pitää aikuisille luennon ja keskustelutilaisuuden aiheesta “Elämä lapsen syöpähoitojen jälkeen”. Lauantaina on myös perheiden yhteinen illanvietto. Uintimahdollisuus molempina päivinä. Osallistuminen viikonlopun ohjelmaan on valinnaista ja vapaaehtoista.

Ilmoittautuminen 24.1. mennessä osoitteeseen sykero@lssy.fi. Ilmoittautuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Kerro ilmoittautuessasi:

  • keitä leirille osallistuu
  • lasten iät
  • onko lapsi infektioeristyksessä
  • erityistoiveet viikonlopulle
  • erityisruokavaliot
  • jos osallistut vain osaan päivistä / vain luennolle tms.

Koko Meri-Karina on leiriläisten käytössä viikonlopun ajan. Jos tulijoita on enemmän kuin huoneita, ovat ensisijalla infektioeristyksessä olevat sekä he, jotka eivät aiemmin ole päässeet osallistumaan virkistysleirille.

Lisätiedot: Taina Ylenius, Sykerö-kerhon puheenjohtaja, 040 745 0855