Siirry suoraan sisältöön

Meri-Karina kutsuu jälleen iloiseen perhetapahtumaan

(29.6.2017, päivitetty 30.8.2017)

Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ja Sykerö-kerho järjestävät kaikille avoimet ”Elä täysillä” -perhefestarit Meri-Karinassa perjantaina 1.9. klo 17–20. Viime vuonna festarit saavuttivat runsaan kävijämäärän ja toivat hymyn lasten ja lapsenmielisten huulille. Tapahtuma on osa Hirvensalopäivien ohjelmaa. 

Meri-Karinan hyvinvointikeskus täyttyy vauhdikkaasta ohjelmasta, luvassa on mm. musiikki- ja tanssiesityksiä, pihapelejä, sirkustaidetta ja grilliherkkuja. Paikalle hurauttaa Turun kaupungin Nuokkaribiili, joka tuo mukanaan suositun sumopainimaton ja uutuutena kuplafutiksen. Festareiden kauneuspisteeltä on mahdollisuus saada pikakampauksia ja -lakkauksia, myös kasvomaalaus on varma hitti!

Musiikista vastaavat turkulaisräppäri Kodols, jo viime vuonna festariyleisöä viihdyttänyt AvAciA DUO, Ponnahdus Pinnalle -kisan voittanut laulutrio Three Voices sekä Kelly Draffan, joka on tuttu The Voice Kids sekä Talent Suomi -ohjelmista. Tapahtuma tarjoaa etenkin nuorille bändeille ja muusikonaluille tilaisuuden saada esiintymiskokemusta.

Lavatapahtumien ohella on mm. keppihevostelua, poniajelua ja discomeininkiä. Meri-Karinan piha-alueella pääsee tutustumaan pieneläintilaan, jossa tulijaa tervehtivät Hilma-lammas, kanat ja poni. Festarihumussa ovat ilahduttamassa myös Viking Linen Ville Viking sekä Sylva ry:n Tapiiri. Tapahtuman avaa Samba Cariocan lapsiryhmä tarttuvilla lattarirytmeillään. Festarit juontaa Kirsi Siira.

Sosiaalisesta mediasta löydät meidät nimellä Lounaissuomalaiset Syöpäjärjestöt. Festereiden viralliset hashtagit ovat #elätäysillä ja #lssyrokkaa – ota some haltuun ja tule mukaan!

» Perhefestarit Facebookissa