Siirry suoraan sisältöön

Ovatko syöpähoitosi päättyneet? Kaipaatko vertaistukea? Ilmoittaudu ryhmään!

Kuvassa on keltaisia kukkia.

(24.11.2023)

Paluu arkeen syöpähoitojen päätyttyä ei välttämättä ole yksinkertaista – työpaikalla on tapahtunut muutoksia, parisuhde voi olla koetuksella, lasten tai iäkkäiden vanhempien kanssa on haasteita. Tule jakamaan kokemuksia henkisestä ja fyysisestä toipumisesta muiden saman kokeneiden kanssa!

Takaisin arkeen ja elämään -vertaisryhmä on tarkoitettu työikäisille syöpään sairastuneille, ja sitä ohjaa ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, seksuaalineuvoja Minna Vuola. Ryhmä kokoontuu Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa keskiviikkona 14.2., 28.2. ja 13.3. klo 17.30–19.00. Ryhmä on maksuton.

Ilmoittautuminen on päättynyt, ja ryhmä on sulkeutunut. Lisätietoja tulevasta ryhmästä voi tiedustella vastaavalta hoitajalta Teija Kemppaiselta, 02 2657 609 tai teija.kemppainen@lssy.fi. Olet lämpimästi tervetullut vertaisryhmään, joka on suunnattu kaikille syöpään sairastuneille syöpädiagnoosiin katsomatta. Lue tästä ryhmä alempaa ja tule mukaan.

Vertaisryhmä kaikille syöpään sairastuneille

Toimintaansa jatkaa viime syksynä alkanut vertaistukiryhmä, jota ohjaavat koulutetut vertaistukihenkilöt, joilla on omakohtainen kokemus elämästä syöpäsairauden kanssa ja siitä huolimatta. Vertaistukiryhmä on suunnattu kaikille syöpään sairastuneille syöpädiagnoosiin tai ikään katsomatta. Sekä uudet että syksyn tapaamisissa mukana olleet ovat tervetulleita mukaan tapaamisiin.

Vertaistukiryhmä antaa mahdollisuuden kohdata toisia ja sanoittaa omaa kokemustaan, mutta ryhmässä on lupa olla myös hiljaa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Ryhmä kokoontuu Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa keskiviikkona 17.1., 21.2., 20.3., 17.4. ja 22.5.2024 kello 18.00–19.30. Sitoutumisvelvollisuutta ei ole, vaan voit osallistua niin moneen tapaamiseen kuin haluat.

Ilmoittaudu ryhmään täyttämällä lomake. Lisätietoja antaa Miia Merikallio, miia.merikallio@syopapotilaat.fi, ja Annamari Rivero, annamari.rivero@lssy.fi. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Suomen Syöpäpotilaat ry:n kanssa, ja se on osallistujille maksuton.

Meri-Karina sijaitsee Turun Hirvensalossa, osoitteessa Seiskarinkatu 35, 20900 Turku.