Siirry suoraan sisältöön

Vertaistukiryhmä syöpään sairastuneille ikään tai diagnoosiin katsomatta

Kuvassa kaksi naista istuu rinnakkain kalliolla ja katselee järvimaisemaa.

(14.12.2023)

Koetko, ettei sinulla ole mahdollisuutta jakaa sairauden herättämiä tunteita ja kokemuksia toisen ihmisen kanssa? Tervetuloa mukaan vertaistukiryhmään, joka on suunnattu kaikille syöpään sairastuneille syöpädiagnoosiin tai ikään katsomatta. Myös läheiset ovat tervetulleita mukaan!

Ryhmä antaa mahdollisuuden kohdata toisia ja sanoittaa omaa kokemustaan, mutta ryhmässä on lupa olla myös hiljaa. Ryhmää ohjaavat koulutetut vertaistukihenkilöt, joilla on omakohtainen kokemus elämästä syöpäsairauden kanssa ja siitä huolimatta. Kaikki ryhmässä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia.

Ryhmä kokoontuu Meri-Karinassa keskiviikkona 17.1., 21.2., 20.3., 17.4. ja 22.5.2024 klo 18.00–19.30. Voit osallistua niin moneen tapaamiseen kuin haluat – ainoastaan yhteen tai vaikka jokaiseen. Myös läheiset ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu ryhmään täyttämällä ilmoittautumislomake.

Osallistuminen on maksutonta. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Suomen Syöpäpotilaat ry:n kanssa. Meri-Karinan hyvinvointikeskus sijaitsee Turun Hirvensalossa, osoitteessa Seiskarinkatu 35, 20900 Turku.

Sairastatko hematologista syöpää? Helmikuussa 2024 aloittaa hematologista syöpää sairastaville ja sen sairastaneille tarkoitettu vertaistukiryhmä. Lue lisää ryhmästä täältä.

Lisätiedot
Annamari Rivero annamari.rivero@lssy.fi, Lounais-Suomen Syöpäyhdistys
Miia Merikallio miia.merikallio@syopapotilaat.fi, Suomen Syöpäpotilaat Ry