Siirry suoraan sisältöön

Salon paikallisosaston syksyn 2018 ohjelma julkaistu

(13.6.2018)

Salon paikallisosasto jakaa asiatietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista kaikille kiinnostuneille. Syksyn tapaamisilloissa kuullaan ja keskustellaan suolisto-, rinta- ja eturauhassyövästä eri asiantuntijoiden alustamana.

  • 12.9. klo 18 Suolistosyöpä, Arto Rantala, LT, dosentti, toimialuejohtaja Tyks
  • 10.10. klo 18 Rintasyövän lääkehoito, Antti Ellonen, LL, erikoistuva lääkäri, Tyks
  • 7.11. klo 18 Eturauhassyöpä, Otto Ettala, LT, urologian erikoislääkäri, Tyks

Salon paikallisosaston kaikille avoimet ja maksuttomat tapaamisillat pidetään Salo-Karinassa (Helsingintie 52, Salo). Myynnissä on kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa (2 €), lisäksi pidetään arpajaiset. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

 

Keskusteluryhmät rinta- sekä eturauhassyöpää sairastaville

Rintasyöpään sairastuneiden uusi ryhmä aloittaa 6.9. klo 17–18.30 Salo-Karinassa. Ryhmään otetaan 5–8 lähiaikoina rintasyöpään sairastunutta (ryhmä sulkeutuu aloitusillan jälkeen). Ryhmään voi ilmoittautua Salo-Karinan toimistossa (Helsingintie 52, Salo) tai sähköpostilla osoitteeseen salo@lssy.fi.

Ryhmä eturauhassyöpään sairastuneille, pariskunnille tai muuten kiinnostuneille alkaa 27.9. Ryhmä kokoontuu joka kuukauden viimeinen torstai klo 18–20 (ei joulukuussa).

Keskusteluryhmien tavoitteena on löytää yhdessä selviytymiskeinoja ja saada vertaistukea. Ryhmänohjaajina toimivat koulutetut vertaistukihenkilöt. Kaikilla osallistujilla on vaitiolovelvollisuus.

Huomaathan, että Salo-Karinan toimisto on suljettu kesä-heinäkuun.

 

» Lue lisää Salon paikallisosaston monipuolisesta toiminnasta